Novi početak za porodicu Petrović, majka i sin iz Rekovca: -DOBIĆE KUĆU

24.04.2024. | Interesovanja

Fondacija „Tamara Misirlić“, uz podršku svojih donatora, započela je radove na izgradnji nove kuće za Jovanku Petrović i njenog sina Nemanju, čija je teška životna priča ranije objavljena na raznim portalima i na portalu Glas Kragujevca.

Porodica Petrović ,Jovanka i njen sin Nemanja su do sada živeli u izuzetno teškim uslovima, a njihova borba sa zdravstvenim i životnim izazovima podstakla je fondaciju da preduzme konkretne korake kako bi im pružila bolje uslove za život.

„Ovo je za nas novi život, neizmerno smo zahvalni svima koji su nam pomogli,“ rekla je Jovanka sa suzama radosnicama, dok je pored nje Nemanja dodao: „Jedva čekam da vidim našu novu kuću.“

Izgradnja kuće je počela ove nedelje i planirano je da radovi budu završeni početkom juna, što će porodici Petrović omogućiti da konačno živi u zdravijem i sigurnijem okruženju.

Fondacija „Tamara Misirlić“, koja stoji iza ovog projekta, poziva sve ljude dobre volje da se uključe i podrže završetak radova, kako bi porodica Petrović, majka Jovanka  i njen  sin Nemanja  mogli  da  što pre žive  u toplini svog novog doma.

Izvor: Glas Kragujevca

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *