Završni miting liste Aleksandar Vučić „Srbija ne sme da stane” u Kragujevcu

14.12.2023. | Uncategorized

Na početku skupa prvi se obratio formalni predsednik SNS Miloš Vučević se rečima da Srbija bira između Đilasa i Vučića.

– Gde god da smo bili u Srbiji za ovih sedam nedelja čula se ta ključna rečenica Srbija ne sme da stane, tim rečima otvorio je skup SNS-a u Kragujevcu Miloš Vučeviċ, prvi na listi Srbija ne sme da stane.

Po njemu, Srbija je sada na raskrsnici i „odlučujemo da li će ići napred ili nazad” kao u ono u vreme kada su se „prodavale fabrike za tepsiju ribe”i „gubile teritorije”.

Nakon Vučevića obratio se prvi na listi Kragujevac ne sme da stane i rektor Univerziteta u Kragujevcu Nenad Filipović.Završni skup Vučićeve liste u Kragujevcu: Špalir aktivistkinja, Vučićev naklon i najjači aplauz za Nikolića (FOTO) 11

Nakon Vučevića obratio se prvi na listi Kragujevac ne sme da stane i rektor Univerziteta u Kragujevcu Nenad Filipović

.Završni skup Vučićeve liste u Kragujevcu: Špalir aktivistkinja, Vučićev naklon i najjači aplauz za Nikolića (FOTO) 12

Po rektoru Filipoviċu on je prvi na listi ali prvi među jednakima. Priključio se ovoj listi jer je prepoznao viziju razvoja Aleksandra Vučiċa i njegovog tima.

– To je bila i moja patrotska dužnost, a mi, naučnici, profesori i istraživači  nikad nismo imali bolje uslove za rad, zahvaljujuċi predsedniku, premijerki i Vladi, zaključio je on, dodavši da je 200 mladih stručnjaka dobilo stanove u Kragujevcu.

Lista Srbija ne sme da stane održala je završni skup u predizbornoj kampanji u Kragujevcu, a najvećim aplauzom pozdravljen je prethodni predsednik i osnivač SNS Tomislav Nikolić, dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio posle njega, duboko se naklonivši publici.

Završni skup Vučićeve liste u Kragujevcu: Špalir aktivistkinja, Vučićev naklon i najjači aplauz za Nikolića (FOTO) 10

Njegovo izlaganje prekinuli su trubači, bubnjevi i opet uzvici „Aco Srbine!“

Od oduševljenja pristaša i njihove euforije predsednik Vučiċ je jedva došao do reči.

– Penzije će do kraja narednog mandata da bude 650 a prosečna plata 1.450 evra. A, vi znate kada ja to kažem da ċe tako i da bude. Srbija ċe nastaviti da se razvija brže nego ikada, rekao je Vučić, pobrojavši kilometre puteva, izgrađene bolnice…

– Građani Srbije donose odluku a ne ambasadori i strani centri moċi. Da uvek birate Srbiju i da nam ona uvek bude ispred i iznad svega, rekao je on.

Najbolji deo tek dolazi poput Ekspa ili budućeg stadiona u Kragujevcu, rekao je i bio prekinut burnim aplauzima i ovacijama.

– Dragi narode sve vas molim uz dvostruku zahvalnost ženama i majkama koje drže naše porodice, da u nedelju izađete na izbore, pozvao je Vučić.

– Srbija zna kojim putem ċe da ide i zato od vas tražim da se angažujete i da ih pobedimo. Svi na izbore. Pobeda, uzviknuo je Vučić, a hala Jezero mu je uzvratila horski – Srbija ne sme da stane.

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *