DA BISTE PRIVUKLI SREĆU I BLAGOSTANJE STAVITE JELKU NA OVO MESTO U KUĆI: To je KLJUČNA POZICIJA, bitno je da sledite jedno pravilo

09.12.2023. | Interesovanja

Kada se približava praznična sezona, jedna od omiljenih aktivnosti za mnoge je kićenje  jelke . Ovo je posebno omiljeno među mališanima, ali postavljanje prazničnih dekoracija može imati i dublje značenje. Prema Feng Šui pravilima, postavljanjem dekoracija sa određenom namerom, poput kićenja jelke, možemo uneti radost u prostor i promeniti energetsku vibraciju unutar doma.

Kako okititi jelku?

Dekorisanje jelke je jedan od najlepših običaja tokom praznične sezone. Međutim, osim standardne dekoracije, postoji jedan poseban način da jelka postane još značajnija – svaki ukućanin može da doprinese dekoraciji jelke na način koji simbolizuje njegovu ličnu želju. To može biti ukras koji predstavlja želju ili jednostavno papirić sa ispisanim željama koji se okači na jelku. Na taj način, jelka postaje simbol zajedništva i ostvarenja snova svakog člana porodice.

Koja je savršena pozicija za jelku u domu?

Kada je reč o postavljanju jelke u domu, po feng šuiju je preporučljivo smestiti jelku u područje koje je u skladu sa drvenim elementom ili koje ima korist od njegove energije. Ovo može biti istočni deo doma, jer je istok u vezi sa zdravljem i porodičnim odnosima, što može doprineti ostvarenju želja svih ukućana.

Potrudite se da budete dobrog raspoloženja, jer postoji verovanje da će vas one emocije koje budete imali 1. januara, pratiti tokom cele godine.

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *