U Kragujevcu otvoren 14. međunarodni sajam turizma i seoskog turizma

23.11.2023. | Ekonomija

Danas  23. novembra  2023. godine zvanično je otvoren  14. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, koji se na Šumadija sajmu održava do subote  25. novembra 2023.godine.

Ovogodišnji sajam, koji će trajati od 23. do 25. novembra 2023. godine, obećava bogat izlagački, edukativni i kulturno-umetnički program. Posetioci će imati priliku da istraže turističke potencijale Srbije i regiona kroz predstavljanje nacionalnih, regionalnih i lokalnih turističkih organizacija, turističkih centara, hotela, seoskih domaćinstava, vinarija i destilerija, kao i turističkih agencija sa raznovrsnim ponudama za zimsku sezonu, prolećna putovanja i leto 2024. godine.

Posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi zdravih domaćih proizvoda, uključujući zimnicu, džemove, slatka, sokove, hleb, pite i medenjake.Jedan od atraktivnih događaja tokom sajma biće tradicionalna “Šumadijska čajanka”, koja će se održati na platou ispred sajamske hale, dodajući autentičan doživljaj manifestaciji. Prilikom ovog događaja domaćini iz sela širom Šumadije nadmetaće se u pripremi vruće rakije.

Ulaznice za ovaj spektakularni događaj koštaju simboličnih 100 dinara i omogućavaju pristup sajmu tokom celog vikenda. Radno vreme sajma je sledeće:

23. i 24. novembar: 10.00 – 18.00

25. novembar: 10.00 – 15.00

Svi zainteresovani posetioci pozvani su da istraže raznolikost turističke ponude, iskuse autentičnu atmosferu Sajma Turizma i Seoskog Turizma te pronađu inspiraciju za svoje naredne putničke avanture.

Izvor

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *