Sajam zapošljavanja u Kragujevcu – više od 400 Radnih Mesta na Raspolaganju Nezaposlenima

13.10.2023. | Uncategorized

Sajam zapošljavanja biće održan sutra od 11 do 15 časova u prostorijama Crvenog krsta, u organizaciji kragujevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. Na sajmu će 20 poslodavaca ponuditi više od 400 radnih mesta.

Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima mašinskih, elektro i metalskih zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme (bravari, alatničari, zavarivači, operateri na  CNC mašinama , tehničari održavanja elektro i mašinske struke,  diplomirani mašinski  и  i elektro inžinjeri – različitih smerova. U ponudi su  i radna mesta za magacionere, operatere u proizvodnji, vozače, prodavce, konobare, agente prodaje…“, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposlena lica imaće priliku da na Sajmu predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta koje će ponuditi Shenchi Automative Parts doo, WKG doo, Yanfeng, Becchis Osiride, MIND Group,Trigo Serbia, Forma ideale, Nikom doo, Mlekara Kuč-company, Trnava promet doo, Telekom Srbija, Autoprevoz Janjušević doo, Leoni Wiring Systems,PMC Automotive,  HK Proleter…

Poslodavci će na Sajmu predstaviti svoja preduzeća nezaposlenim građanima i da se bliže upoznaju sa potencijalnim kandidatima za posao.

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *