JESENJI KARAVAN PUPS-a U KRAGUJEVCU – prisustvovao ministar za brigu o selu MILAN KRKOBABIĆ

26.09.2023. | Interesovanja

Napetost, sukobi i eskalacija – sve to za naše ljude na Kosovu i Metohiji znači samo jedno: da im je „dogorelo do nokata“, izjavio je Milan Krkobabić, predsednik PUPS-a – Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije na skupu u Kragujevcu.

– Nastavak pregovora je imperativ, pre svega, sa zemljama Kvinte, na čelu sa Sjedinjenim Američkim Državama. One moraju biti pouzdan garant bezbednosti Srba na Kosovu i Metohiji. A što se nas iz PUPS-a tiče, ne sme da bude ni novih deoba ni novih seoba Srba! – rekao je Krkobabić.

Veliki skup u okviru jesenjeg Karavana PUPS-a pod sloganom „Nova preraspodela narodnih para“ okupio je funkcionere i aktiviste te partije iz 22 gradska i opštinska odbora Podunavskog, Braničevskog, Šumadijskog i Pomoravskog okruga.

Skupu su se obratili članovi najvišeg rukovodstva – zamenik predsednika Hadži Milorad Stošić, potpredsednik partije i predsednik Pokrajinskog odbora AP Vojvodine Miroslav Španović, potpredsednik PUPS-a Stefan Krkobabić, predsednik Izvršnog odbora (IO) Ilo Mihajlovski, potpredsednik IO Dragan Stanojević, predsednica Ženske mreže PUPS-a Mira Jovanović i članovi Izvršnog odbora Milan Mladenović i Slavko Cvetković. Na skupu je istaknuto da je 130 opštinskih i gradskih odbora PUPS-a širom Srbije, akciono osposobljeno i da spremno ulaze u završnu fazu priprema za predstojeće izbore na svim nivoima.

Skupu su prisustvovali i potpredsednici partije: Stojan Bosić, Risto Kostov, Vladan Đukić i domaćin Ratko Tomašević, kao i članica Izvršnog odbora Snežana Petrović.

Pročitajte reklame, reklame, reklame.

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *